Club sandwich
Under semestern åt jag den godaste club sandwich jag någonsin smakat på Krusmyntagården i Brissund på Gotland. Väl hemma försökte jag mig på något liknande, det blev nästan lika gott!
Hur göra?
Fyllningen:
Koka några färskpotatisar och skär i lagom stora bitar.
Strimla upp köttet från två bröst (grillad kyckling)
Hacka en halv rödlök
Pressa en vitlöksklyfta
Hacka en näve färsk persilja
Blanda allt med en burk creme fraishe och en matsked tomatpure
Gillar du kapris kan du slänga i ett gäng sådana också
Avsluta med salt, svartpeppar och någon god örtkrydda.
Stek frallor i smör (gärna i en grillpanna)
Lägg fyllningen mellan två frallor
Servera med någon sallad som du gillar, gärna några blad ruccola och ugnsbakade skivor aubergine. Jag gjorde även en enkel vinegrette av olivolja, äppelcidervinäger och örtkryddor som ringlades över både sallad och smörgås. Garanterat gott!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar