lördag 12 juli 2008

Snabb sommarfavorit

Kladdig pasta med parmesan

Det här blev dagens lunch idag, en perfekt sommarsnabbis med mycket smak! Mängden av olika ingredienser spelar inte så stor roll, ta mer av det du gillar bäst. Ett tips är dock att en burk creme fraiche till 3-4 dl makaroner blir kladdigt och bra...och snåla inte med parmesanen!


Hur göra?
Hacka upp persilja, rökta kalkonskivor och rödlök...



...Blanda i en skål och häll i mycket riven parmesan och en burk creme fraiche. Koka några deciliter makaroner och tillsätt dem, salta och peppra. Klart!





Jag har aldrig utgett mig för att vara någon vidare matfotograf, men jag lovar, detta är verkligen jättegott och ser trevligare ut i verkligheten. Något jag gärna hade haft som tillbehör är en bit baguette.
Update: Förvarade resterna i kylen ett par timmar och då blev det ÄNNU godare! Den här kommer att få följa med till stranden på Gotland i kylväskan.

Inga kommentarer: