- 25 g jäst rörs ut i 3 dl ljummet vatten
- Blanda sen i 3 dl finrivna morötter, 250 g keso och 1 1/2 tsk salt
- Efter det körs ca 8-9 dl mjöl ner
- Häll sen upp på mjölat bakbord, halvera degen och rulla ut två längder som sedan skärs upp (10 bitar av varje längd)
- Låt jäsa i 45 minuter under bakduk, pensla med olivolja och toppa med sesamfrön
- Grädda i 10 minuter på 225 grader
torsdag 2 april 2009
Morotsbullar med keso
Receptet på de här smaskiga morots-och kesobullarna hittade jag i Laga lätt (som jag förövrigt börjat prenumerera på nu). Jätteenkla och jättegoda! Toppen också när den förkylda 3-åringen vill ha muffins, det här är ju nästan samma sak ;-)
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar