torsdag 10 juni 2010

Bon apetit!

Små goda burgare med "en touch of france" :-)

Passar ypperligt att bjuda på som ett litet tilltugg. Det går såklart lika bra att mumsa i sig ett helt gäng till middag!

Burgarna som steks i stekpanna innehåller:

400 g kycklingfärs

1 msk ströbröd

1 ägg

1 msk Voltaires lantbuljong

svartpeppar

1/2 finhackad gul lök

(typ 3-4 msk. färs till varje burgare. Strö gärna lite sesamfrön över burgarna i stekpannan!)

Resten fixar du så här:

Skär upp en grov baguette i mindre "dubbla skivor" och lägg en bit brieost på varje. Kör dem snabbt i ugnen (200) tills osten smält. Bred sen Dijonsenap på varje skiva och toppa med något grönt som du gillar, jag tog alfa-alfagroddar och tomater. Sen bara på med de små burgarna. Trés bien!

Inga kommentarer: