Små goda burgare med "en touch of france" :-)
Passar ypperligt att bjuda på som ett litet tilltugg. Det går såklart lika bra att mumsa i sig ett helt gäng till middag!
Burgarna som steks i stekpanna innehåller:
400 g kycklingfärs
1 msk ströbröd
1 ägg
1 msk Voltaires lantbuljong
svartpeppar
1/2 finhackad gul lök
(typ 3-4 msk. färs till varje burgare. Strö gärna lite sesamfrön över burgarna i stekpannan!)
Resten fixar du så här:
Skär upp en grov baguette i mindre "dubbla skivor" och lägg en bit brieost på varje. Kör dem snabbt i ugnen (200) tills osten smält. Bred sen Dijonsenap på varje skiva och toppa med något grönt som du gillar, jag tog alfa-alfagroddar och tomater. Sen bara på med de små burgarna. Trés bien!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar